Om oss

Det är vi, Lars Ericsson och Erika Karlsson som driver Topp och dröm

Vi är en familj som bor i Nybro och älskar sport och att hjälpa andra.

Lasse är utbildad i SKIDOR HELA LIVET och certifierad skidcoach. Genom Nybro skidklubb kommer Lasse hålla i vissa av klubbens gruppass.
I företaget Topp & dröm kommer Lasse mer rikta in sig på personlig coaching.

Erika håller på att utbilda sig till Mental Tränare. Snart kommer hon kunna erbjuda företag, idrottare och privatpersoner föreläsningar eller personlig hjälp inom mental träning.
Erika kommer även att inrikta sig på teknikträningar i gruppformat.

Vi kommer också erbjuda tävlingsresor för mindre grupper. På dessa resor kommer ni bli väl sammansvetsade och allt fokus kommer ligga på er.

2021

Topp och dröm handelsbolag grundades av Lasse och Erika. I hela vårt liv har vi varit aktiva i olika typer av sporter. Lasse sysslade mycket med löpning och orientering medan Erika spelade fotboll på hög nivå. Skidor har dock alltid funnits med i våra liv och de sista 10 åren har vi ägnat nästan all ledig tid åt skidåkning. Vi har åkt Sverige runt för att tävla på både rullskidor och längdskidor vilket har bringat in flera SM medaljer på rullskidor, topp 50 placering i Vasaloppet och start i Elitledet. Vi startade Topp och Dröm för att vi har insett att vi brinner oerhört mycket för att hjälpa andra människor. Genom Topp och Dröm kan vi exempelvis hjälpa dig med att hyra skidor eller coacha dig till ett bättre välmående.